Kommande kullar

Billie löpte månadsskiftet september/oktober men det blev tyvärr ingen parning. Det blir nytt försök nästa löp, troligtvis någon gång mars-maj 2020 så eventuella valpar blir redo att flytta sommar/höst.

——————————————–

Jag får låna in en tik från min A-kull, Bumblans Agnes Agent, till en kull. Parningsförsök blir mot slutet av oktober med eventuella valpar födda vid årsskiftet och leveransklara i början av mars 2020.
Tilltänkt hane är min Agust (C.I.B NORD UCH Dunmålas Gusten). Det blir första parningen för både hanen och tiken. Agust har en del överanvända hundar i sin stam men eftersom jag äger honom vet jag att han själv inte kommer att få fler än av rasklubben max rekommenderat antal avkommor. Han passar Agnes utmärkt med enda nackdelen att båda har lång svans, så alla eventuella avkommor kommer också att få det.

Agnes har HD-B/C, mycket goda vallanlag och är exteriörbeskriven med mycket god typ. Hon har liksom sina syskon hög energinivå.
Inavelsgrad i kombinationen är 0,4% på 5 generationer.

UPPDATERING: Agnes och Agust har parat sig några gånger 2-3 november. Det blev ingen hängning. Tiken kan bli dräktig även utan häng, men chanserna är lägre. Därför kommer jag att höra av mig till alla som anmält intresse av valp först när jag vet om hon är dräktig efter ultraljud i början av december.

Agnes 2,5 år

– uppfödning av västgötaspets