Rovaniemi och Överkalix

I helgen har det varit utställningar! SE UCH Mättjärns Sumo deltog i grupputställningen i Rovaniemi, Finland på lördagen där han blev BIR och tog cert så han blev finsk utställningschampion. Domare Mari Lackman.

Söndag deltog Kompiaisen Iso Hali i sin första utställning i Överkalix. Hon blev BIM valp med HP. Domare Arvid Göransson.

Bumblans Billie Briljant var också i Överkalix där hon fick excellent och reserv-cert, grattis till matte Elina 🙂 Vilken helg!

Sumos kritik: ”3 years old. Nice head and proportions. Beautiful topline and nice underline. Balanced angulated. Balanced movement with enough reach and drive. Correct coat texture and quality. Nice showing.”

Isas kritik: ”Utmärkt helhet. Myyycket tilltalande!!! Fina ögon och öron och hals. Vällagd skuldra. Bra bröstkorg. Kunde vara lite stramare och mer musklad i överlinjen. Aningen brant kors. Stabil front. Något öppen knäled. Trevliga rörelser bak. Bra ben och tassar.”